selecteer taal nl en de fr fy
Help Pake en Beppe de vakantie door

Help pake en beppe de vakantie door!


Activiteiten in Friese musea en Archieven voor jong en oud tijdens de voorjaarsvakantie 

In de voorjaarsvakantie organiseert Museumfederatie Fryslân samen met de Friese musea en archieven voor de 16e keer ‘Help pake en beppe de vakantie door!’. Dit jaar is het thema ‘Ga mee op reis!’
Vanaf dinsdag 21 februari tot en met vrijdag 24 februari 2017 worden er volop leuke en leerzame activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Kinderen van 4 jaar tot en met 12 jaar hebben gratis toegang , op vertoon van pake en-/of beppe (of een andere volwassene)! Een overzicht van alle activiteiten en de deelnemende Friese musea en archieven is te vinden op de website: www.museum.frl

Het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium in Franeker zorgt ervoor dat je goed uitgerust op reis kunt gaan. Je kunt namelijk je eigen kompas maken. Zo hoef je nooit meer de weg kwijt te raken.
Het Planetarium organiseert dit in samenwerking met Theater De Koornbeurs. Op vertoon van je ticket van het Planetarium kun je van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 februari tussen 11 en 16 uur in De Koornbeurs aan de slag.
Natuurlijk ligt in het museum voor alle kinderen ook een gratis speurtocht klaar. Het Planetarium is tijdens Pake en Beppe geopend van 10 tot 17 uur.